суботу, 20 квітня 2013 р.

УВАГА! КОНКУРС!



Друзі!
Молодіжний клуб «Фенікс» оголошує літературний конкурс до Дня Матері! Якщо Ти дуже любиш свою маму, проводиш із нею чимало вільного часу, маєш цікаві історії – напиши про них нам, а ми зробимо вам подарунок!
Форма творів – довільна (вірш, твір, лист, ессе тощо).
Конкурс триває з 20 квітня по 9 травня (включно).
Вже 12 травня, у День Матері, ми оголосимо переможця!
Усі свої творчі доробки надсилайте на адресу mkfenix@ukr.net.
ОБОВЯЗКОВО вкажіть:
1.    Прізвище, імя, по-батькові;
2.    Свій вік;
3.    Контактний телефон.

ЧЕКАЄМО НА ВАШІ ЛИСТИ!

вівторок, 2 квітня 2013 р.

Дитяче королівство поповнилося новою парою



Традиційно, остання субота березня збирає у стінах РБК усіх поціновувачів дитячого таланту. Цього року, члени молодіжного клубу «Фенікс», які вже вшосте проводить конкурсно-розважальну програму «Маленький король та Маленька королева Кам’янки», обіцяв здивувати своїх прихильників.
Для того, щоб отримати перемогу, потрібно було пройти 4 конкурси – представити себе, потім поділитися мріями про відпочинок на літньому конкурсі, далі показати на скільки сім’я учасників талановита в родинному конкурсі, ну і, звичайно ж, відчути себе справжнісінькими принцами та принцесами роблячи дефіле у вечірніх костюмах.
Дванадцятеро вихованців дитячих садочків «Ізумруд» та «Сонечко», із перших хвилин появи на сцені полонили серця усіх присутніх у залі. Кожен із них був по-своєму талановитим, чарівним, харизматичним та артистичним. Саме тому членам журі було неабияк складно визначитися із переможцями. Ними стали – Єлизавета Скрябіна та Максим Сидоренко. Решта учасників отримали такі номінації: Анастасія Дишлева – «Чарівна посмішка», Марина Куцупатра – «Справжня україночка», Каріна Стасенко – «Маленька моделька», Поліна Матірна – «Принцеса весни», Єлизавета Путіліна – «Принцеса балу», Дмитро Прокопчук – «Чарівний непосида», Артем Кучеренко – «Юний талант», Максим Кравченко – «Улюбленець кумирів», Роман Гордієнко – «Справжній українець», Іван Новоселець кий – «Принц балу». За умовами конкурсу глядачі в залі обирають своїх переможців. Тож, цього разу найбільшу глядацьку любов і приз глядацьких симпатій отримали Марина Куцупатра  та Роман Гордієнко.
Та дебютувати на сцені цього вечора судилося не лише учасникам. Спробувати себе у ролі ведучих погодилися Марія Кучеренко, Микола Сидоренко, Анастасія Яшан, Олексій Зубко. Для останніх трьох цей виступ став першим у житті.
Неабиякий фурор у залі підняли й учасники смілянського танцювального колективу «Шторм», які вперше виступали на каменській сцені. Не шкодували оплесків глядачі й учасникам спортивно-бального танцю «Еліт данс».

Слова вдячності за підготовку конкурсної програми хотілося б висловити Марії Кучеренко, Миколі Сидоренку, Каріні Ходаковській, Анні Новоселецькій, Ірині Шабановій та Анастасії Яшан, які, під керівництвом Наталії Степанівни Клименко, протягом 2-х місяців не шкодуючи сил та часу займалися із малюками. Така робота заслуговує найвищої оцінки!
Приємно також, що на заході молодіжного клубу "Фенікс" були також присутні представники влади - міської та районної рад, начальник відділу освіти.
Від щирого серця також хочеться подякувати усім приватним підприємцям, які надали фінансову підтримку для закупівлі подарунків, директору РБК, оператору, а головне – батькам, що виховали таке талановите та прекрасне підростаюче покоління!
Сподіваємося, що за рік над містом пролетить чергова звістка про нового Короля та нову Королеву…