неділю, 27 жовтня 2013 р.

У Кам’янці стартував новий молодіжний проект

26 жовтня 2013 року в нічному клубі «Фараон» відбулася довгоочікувана подія – старт молодіжного проекту «Кам-Аrt», який започаткований керівником сектору у справах сімї, молоді та спорту райдержадміністрації Іриною Коваленко та волонтером Антоном Юрченком. Його мета - розвивати молодих талантів як у місті, так і в районі. Автори власних пісень, композитори та прихильники бардівського співу зібралися разом аби довести, що молодь ХХІ століття вміє не тільки гарно відпочивати, а й плідно працювати!


Серед учасників першого талант-концерту чи не найбільшої прихильності завоювали молоді репери Віктор Герасименко та Олександр Ткаченко. Ці енергійні хлопці вже не перший рік дарують кам'янчанам свою творчість, а ті віддячують їм неабиякою любов’ю.
Та цього вечора біля мікрофону чули не лише читання репу. Все більшої популярності у нашому мальовничому містечку набирає бардівський спів. Одразу четверо гітаристів постали перед глядачами, половина з яких пишуть слова та музику самостійно! Євген Баляс, який уже не один рік дарує свій музичний талант прихильникам року, цього разу виступав і соло. А новоспечений бард Микола Сидоренко, якого місто вже встигло полюбити за його Віші, теж не пас задніх. Із часу свого першого виступу Коля значно виріс і публіка це оцінила.
Частим гостем на молодіжних заходах був і Олександр Грищенко. І нехай він виконує пісні не власного написання, проте його спів і майстерність грати на гітарі не залишає байдужим нікого. Тож Олександр не міг пропустити чергового шансу виступити на сцені.
Справжнім відкриттям вечора став виступ керівника нічного закладу Віталя Бадрака, який гідно заявив про себе. Від імені усієї молодіжної громади хотілося б висловити слова вдячності пану Віталія за те, що надав місце для проведення даного заходу.
Та цього вечора окрім співу були ще й подарунки! Цього літа Всеукраїнська громадська організація «Союз обдарованої молоді» проводила конкурс «Київське літо», участь у якому брали молоді поети. Змагалися за перемогу і жителі нашого міста. І хоч призові місця кам'янчани не взяли, проте приз глядацьких симпатій за найбільшу кількість коментарів отримав наш мешканець Микола Сидоренко.
Тож, якщо Ви ще й досі пишете пісні собі у стіл або вміло підбираєте акорди на гітарі – досить сидіти вдома! Слідкуйте за анонсами і вже наступного разу про вас дізнається усе місто!

Немає коментарів:

Дописати коментар