пʼятницю, 9 листопада 2012 р.

У Кам'янці нові Міс та Містер!


Шостий рік поспіль кам'янчани мали змогу побачити яскраву конкурсно-розважальну програму під назвою "Міс і містер Кам'янка". Цьогоріч, учасники молодіжного клубу "Фенікс" підготували для глядачів не тільки нових талантів, а й цікаві конкурси: представлення в українському стилі, креативний конкурс (тут учасники представляли вбрання, виготовлені із підручних матеріалів), конкурс талантів та дефіле у вечірньому вбранні. Однак організатори заходу вирішили продемонструвати усім присутнім у залі, що цьогорічні конкурсанти не тільки красиві й талановиті, а ще й готові до несподіванок. коли програма була у самому розпалі учасникам повідомили, що на них чекає змагання-сюрприз, про яке ніхто не знав. Дівчата, як справжні красуні, мали зробити за короткий час зробити юним моделям якнайкращу зачіску. У то час, справжні козаки мірялися витривалістю віджимаючись на руках.


Що ж до самих учасників, то можна сміло говорити про те, що вони зуміли дивувати глядачів своєю граціозністю, епатажністю, елегантністю, витонченістю, ніжністю, патріотичністю, а також вмінням вдало перевтілюватися. "Міс і містер Кам'янка - 2012" запам'ятається мешканцям міста в першу чергу своєю кількістю. Цьогоріч, спробувати свої сили у боротьбі за головні титули спробувало одразу 7 чарівних дівчат та 4 харизматичних юнака - Анна Щекань ("Міс Креативність"), Юлія Лисенко ("Віце-міс Кам'янка"), Анна Новоселецька (Міс Кам'янка - 2012"), Анастасія Гапошкіна ("Справжня українка"), Владислава Хаврич ("Міс Досконалість"), Інна Заєць ("Міс Елегантність"), Каріна Ходаковська ("Міс Чарівність"), Олександр Ткаченко ("Містер елегантність", Віталій Дишко ("Містер Креативність"), Максим Кивгила ("Справжній українець") та Микола Сидоренко ("Містер Кам'янка - 2012").

Та як би там не оцінювали члени журі учасників конкурсу, завжди існує ще одна номінація, яка дозволяє присутнім у залі обрати тих, хто на їхню думку має отримати перемогу. У 2012 році глядацька любов допомогла вибрати в цій номінації Анні Новоселецькій та Максиму Кивгилі.

Слова подяки хотілося б висловити Олегу Гриню, Марії Кучеренко, Ірині Шабановій та Анастасії Яшин. Саме завдяки цим юним організаторам, які не шкодуючи своїх сил і вільного часу, займалися із учасниками, писали сценарій, допомагали конкурсантам з їхніми номерами.

Окремі слова вдячності молодіжна рада клубу "Фенікс" виносить приватним підприємцям, які надали фінансову підтримку у проведенні даного заходу. своїм внеском ви вкотре доводите, що вам небайдуже дозвілля молоді у місті.
Конкурс завершився, але спогади про нього житимуть у нашому серці ще довго. Та ініціативна молодь міста вже готує нові проекти! Тож сумувати довго не доведеться!

1 коментар:

  1. Як на мене, то всі учасники були молодці! Конкурс був дуже непередбачуваний, якшо чесно! Був дуже вражений підготовкою та організацією заходу. Вся ця молода команда дуже великі молодці! З вас повинні брати приклад багато людей не тільки в нашому місті, а й далеко за його межами!
    Шановні учасник, не слід так близько приймати до серця результати конкурсу. Такі правила гри, тут нічого не вдієш. Тому, якщо сьогодні ви не виграли, це не значить, що цього не зможете досягти завтра!.. Вдосконалюйтесь, розвивайтесь і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому!

    ВідповістиВидалити