вівторок, 2 квітня 2013 р.

Дитяче королівство поповнилося новою парою



Традиційно, остання субота березня збирає у стінах РБК усіх поціновувачів дитячого таланту. Цього року, члени молодіжного клубу «Фенікс», які вже вшосте проводить конкурсно-розважальну програму «Маленький король та Маленька королева Кам’янки», обіцяв здивувати своїх прихильників.
Для того, щоб отримати перемогу, потрібно було пройти 4 конкурси – представити себе, потім поділитися мріями про відпочинок на літньому конкурсі, далі показати на скільки сім’я учасників талановита в родинному конкурсі, ну і, звичайно ж, відчути себе справжнісінькими принцами та принцесами роблячи дефіле у вечірніх костюмах.
Дванадцятеро вихованців дитячих садочків «Ізумруд» та «Сонечко», із перших хвилин появи на сцені полонили серця усіх присутніх у залі. Кожен із них був по-своєму талановитим, чарівним, харизматичним та артистичним. Саме тому членам журі було неабияк складно визначитися із переможцями. Ними стали – Єлизавета Скрябіна та Максим Сидоренко. Решта учасників отримали такі номінації: Анастасія Дишлева – «Чарівна посмішка», Марина Куцупатра – «Справжня україночка», Каріна Стасенко – «Маленька моделька», Поліна Матірна – «Принцеса весни», Єлизавета Путіліна – «Принцеса балу», Дмитро Прокопчук – «Чарівний непосида», Артем Кучеренко – «Юний талант», Максим Кравченко – «Улюбленець кумирів», Роман Гордієнко – «Справжній українець», Іван Новоселець кий – «Принц балу». За умовами конкурсу глядачі в залі обирають своїх переможців. Тож, цього разу найбільшу глядацьку любов і приз глядацьких симпатій отримали Марина Куцупатра  та Роман Гордієнко.
Та дебютувати на сцені цього вечора судилося не лише учасникам. Спробувати себе у ролі ведучих погодилися Марія Кучеренко, Микола Сидоренко, Анастасія Яшан, Олексій Зубко. Для останніх трьох цей виступ став першим у житті.
Неабиякий фурор у залі підняли й учасники смілянського танцювального колективу «Шторм», які вперше виступали на каменській сцені. Не шкодували оплесків глядачі й учасникам спортивно-бального танцю «Еліт данс».

Слова вдячності за підготовку конкурсної програми хотілося б висловити Марії Кучеренко, Миколі Сидоренку, Каріні Ходаковській, Анні Новоселецькій, Ірині Шабановій та Анастасії Яшан, які, під керівництвом Наталії Степанівни Клименко, протягом 2-х місяців не шкодуючи сил та часу займалися із малюками. Така робота заслуговує найвищої оцінки!
Приємно також, що на заході молодіжного клубу "Фенікс" були також присутні представники влади - міської та районної рад, начальник відділу освіти.
Від щирого серця також хочеться подякувати усім приватним підприємцям, які надали фінансову підтримку для закупівлі подарунків, директору РБК, оператору, а головне – батькам, що виховали таке талановите та прекрасне підростаюче покоління!
Сподіваємося, що за рік над містом пролетить чергова звістка про нового Короля та нову Королеву…

        

1 коментар:

  1. Дуже сильний конкурс! Усі учасники талановиті, харизматичні та енергійні! Мені, як члену журі, наприклад, було дуже важко обирати кращих серед кращих!
    Велику шану дійсно треба віддати батькам, що дали шанс дітям виступити на сцені, розкритися та відчути себе справжньою зірочкою...
    Шкода тільки, що цей конкурс завжди перетворюється на гонку батьків за славою, а не стільки як зробити дітям свято...

    ВідповістиВидалити