пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

Розпочалася акція "Зупинимо СНІД - поки він не зупинив нас!"

У період з 25 листопада по 10 грудня в Україні щороку проходить кампанія «16 днів проти насильства», у рамках якої днями був проведений захід присвячений Міжнародному дню боротьби зі Снідом. Участь у акції взяли школярі міста, а до його організації долучилися молоді активісти.

Акція «Зупинимо СНІД – поки він не зупинив нас!» стартувала у Кам’янці 28 листопада і триватиме 4 дні. За цей час організатори планують планують підійти до пропаганди здорового способу життя та боротьби проти Сніду з нового боку.
Для школярів міста була проведена інформаційна акція, де вони мали змогу дізнатися останню офіційну статистику хворих на Віл та СНІД у нашому місті та районі, згадати основні шляхи зараження та передачі цих інфекцій та задати питання лікарю-інфекціоністу Кам'янської центральної лікарні Оксані Приблуді.
Окрім слів на заході із ровесниками говорила молодь за допомогою своїх здібностей, голосу та мови тіла. Зокрема, вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва – Глєб Мишковський, Інна Лушпіган та Тетяна Бордюг.
Зачаровували глядачів своїми рухами учасники танцювального колективу «Elit Dance» - Анастасія Федоренко, Олександр Тищенко, Світлана Сулімова та Олег Гринь.
До речі, Олег Гринь, тренер мистецтва капоейри, презентував на сцені новий номер, який глядачам дуже сподобався.
Про те, що альтернатива є говорили й ті, хто змагається і перемагає на районних, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах – дзюдоїсти ДДЮСШ (тренер – Кужель Володимир)
Захід організували та провели молоді активісти, волонтери - Євгенія Олексенко та Антон Юрченко.
Слова подяки варто сказати й тим, хто підтримав акцію – сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, Товариству Червоного хреста та працівникам РБК і музичної школи.
Уже 1 грудня, на площі у парку ім. Декабристів о 15 годині пройде продовження акції «Зупинимо СНІД – поки він не зупинив нас!». На вас чекає виступ лікаря, молодих активістів, безкоштовні презервативи та флешмоб. Долучайтесь до акції!

прес-служба клубу,

Фото
Богдан Коваль

Немає коментарів:

Дописати коментар