неділю, 1 грудня 2013 р.

Молодь проти СНІДу

1 грудня, у Міжнародний день боротьби зі Снідом, молодь міста спільно з сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації провела акцію – «Зупинимо Снід – поки він не зупинив нас!». Активну участь у проведенні заходу взяли й члени молодіжного клубу «Фенікс».

Цього року ми відзначаємо День боротьби зі СНІДом відзначаємо в 25-е. Саме тому, молодь вирішила підійти до проблеми з нового боку. Окрім організованої інформаційної акції, яка проходила на площі у парку ім. Декабристів, на присутніх чекали виступи молодих виконавців. Зокрема, акцію підтримали репер Віктор Герасименко та виконавець власних пісень, активний член молодіжного клубу "Фенікс" - Микола Сидоренко, які презентували громаді нові твори.
Окрім художніх номерів кожен присутній отримав безкоштовний презерватив. Така нагода випала завдяки підтримки Фонду Олени Пінчук (м. Київ), за що ми їм безмежно вдячні!
Для того, щоб прихильникам акції не було холодно, молодіжна громадська організація "YoungLife" організувала усім присутнім безкоштовний чай.
Завершився вечір флешмобом – кожен кам'янчанин міг запалити свічу пам’яті про тих, хто помер від цієї страшної інфекції.
Ми дякуємо усім небайдужим, які підтримали акцію, попри вихідний день прийшли на площу та вказали свій жест солідарності. Сила у єдності! Разом ми поборемо все!

прес-служба молодіжного клубу

Фото
богдан КОВАЛЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар