суботу, 29 грудня 2012 р.

Молодіжний клуб вітав кам'янчан із прийдешніми святами


28 грудня члени молодіжного клубу «Фенікс» зуміли привернути увагу багатьох жителів нашого містечка. Чим, запитаєте ви? А відповідь дуже проста - своїм зовнішнім виглядом, щирими піснями та позитивним настроєм. Справа в тому, що наша молодь вирішила привітати міську раду та усі підприємства, які дбають про їхній розвиток у місті, із прийдешніми новорічними та різдвяними святами.

        Найбільше святкування припало для дітей працівників газового господарства. Саме для них, на запрошення директора підприємства Сергія Кушнаренка, було підготовлено цікаву розважальну програму, яку бездоганно провели Марія Кучеренко та Олег Гринь.
Та щойно розпочалося дійство, виявилося, що Діда Мороза та його онучку полонили злі пірати – Анна Новоселецька, Каріна Ходаковська, Ірина Шабанова, Владислава Хаврич та Інна Заєць.! Тому, дітлахам довелося активно брати участь у всіх конкурсах, аби ті відпустили чарівників і Новий рік прийшов у кожну оселю.
Врешті, із поставленим завданням усі впоралися бездоганно! Дід Мороз (Микола Сидоренко) та Снігуронька (Анастасія Яшан) завітали на свято.
Тепер кожен присутній міг поспілкуватися із казковим героєм наживо! А найсміливіші розповідали йому віршики та фотографувалися. За це український Санта нагороджував їх подарунками.
Але ані Дід Мороз, ані Снігуронька не могли не принести цілу торбу подарунків-талантів. Куди ж без них? Із далекої Бразилії до нас завітав капуейрівець Олег Гринь, справжня східна танцівниця Інна Заєць, а також наші українські патріоти Максим Кивгила та Владислави Хаврич.
Протягом цілої програми музичне оформлення забезпечував Віталій Дишко.

Наостанок, усі члени молодіжного клубу, на чолі з його керівником Наталією Клименко, привітали усіх працівників із прийдешніми святами новорічною колядкою. Побажали їм злагоди у родинах, творчої наснаги та міцного здоровя у наступному році.
Кожен, хто залишав залу після свята ніс із собою цілу гору позитивних емоцій, гарного настрою та щирих посмішок!
Так співпало, що саме цього дня молодіжний клуб святкував своє 6-річчя. Дуже приємно, що цього дня збирається завжди по-справжньому велика і дружня родина, приїжджають наші випускники, здобутками й перемогами яких ми завжди раді, а також приємно чути вітання від мешканців нашого міста, заради яких і працює молодіжний клуб. «Фенікс».


Немає коментарів:

Дописати коментар