понеділок, 1 липня 2013 р.

Молодь вкотре провела фото-квест

Цієї неділі Кам’янку охопив справжній бум! Посеред білого дня більше десятка молодих людей оживили звичний рух міста. Сталося це завдяки учасникам молодіжного клубу «Фенікс», які вже не перший рік проводять змагання під назвою «фото-квест».

Головною метою даного проекту є не лише провести активний відпочинок молоді, а й розвивати їхні логічне мислення, творчі здібності та парив'яз ати любов до сучасної техніки.
Усі учасники були поділені на команди. За 5 хв. до старту капітани команд отримали перелік завдань, на виконання яких виділялося всього 60 хв. Не дивлячись на те, що завдання були однаковими для всіх, а кожне з них мало свою певну кількість балів, результати плідної праці наших учасників відрізнялися один від одного – кожен вкладав свою частинку експресії, креативності та позитиву. Результати перевершили усі очікування. Адже цьогорічні завдання суттєво відрізнялися від минулорічних. Якщо перші 3 роки учасники отримували чітко прописані завдання, де мали зробити фото, то цього року мали ще й добряче подумати. Проте, це не стало великою перешкодою. Не минуло й 40 хв., як усі команди уже були на місці фінальної зустрічі.
Голова лічильної комісії, Євгенія Олексенко, підводячи підсумки даного заходу відмітила непрофесійну майстерність та креативний підхід у виконанні завдань. Окрім того, вона зазначила, що даний проект є дуже цікавим і повинен існувати в нашому місті якомога довше.
Ознайомитися із результатами та роботами учасників фото-квесту 2013 року можна нижче.

ІІІ місце – команда «Бісквіт. Такі ж солоденькі»
(капітан команди – Микола Сидоренко)

Учасники:
Токаренко Надія
Швець Анастасія
Щербак Денис















ІІ місце – команда «Тінейджери»
(капітан – Анна Новоселецька)

Учасники:
Грищенко Анастасія
Тищенко Олександр
Шабанова Ірина




















І місце – команда «Danger»
(капітан – Марія Кучеренко)

Учасники:
Максименко Дмитро
Підлобна Єлізаветта
Чирва Владислав
Яшан Анастасія



















Немає коментарів:

Дописати коментар